Online Sonuç İçin Tıklayınız.
Telefon 0 222 225 44 66
Online Sonuç

HABER DETAYLARI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA 18.05.2023

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA (KVKK)

 Özel Simge Tıbbi Tahlil Laboratuvarı paylaşmış olduğunuz ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun m.3/ç kapsamında tanımı yapılmış olan kişisel verilerinizi, 6698 Sayılı Kanun ve özel hüküm içeren sair kanunlara uygun olarak kullanacaktır.  Laboratuvarımız ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, veri sorumlusu olarak kanun ve mevzuata olarak kullanarak muhafaza edeceğiz. Bu doğrultuda laboratuvarımız ile paylaşmış olduğunuz tüm kişisel verilerinizi her zaman sorgulama ve bilgi alma hakkınız bulunmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında

 Paylaşmış olduğunuz kişisel verileri, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve sair kanunlara uygun olarak işleyeceğimizi, bu kapsamda özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda da mevzuata uygun olarak yeterli dikkat ve özenin de gösterileceğini belirtiriz.

Özel Simge Tıbbi Tahlil Laboratuvarı tarafından kanuna uygun olarak işlenmiş olan kişisel veriler, kişisel verilerin işlenmesi sebebinin ortadan kalkması halinde veya talebiniz ile laboratuvarımız tarafından silinecek, yok edilecek veya usulüne uygun olarak anonim hale getirilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması Hakkında

 Laboratuvarımız ile paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, mevzuata uygun olarak yurt içi ve yurt dışında mukim, işbirliği içerisinde olduğumuz üçüncü kişiler ile paylaşılabilecektir. 

 Özel Simge Tıbbi Tahlil Laboratuvarı mevzuat gereğince veri sorumlusudur. Kişisel verileriniz ile ilgili taleplerinizi, Kırmızı Toprak Mh. Ali Fuat Güven Cd. No:1-A Odunpazarı/ ESKİŞEHİR adresinde bulunan laboratuvarımıza posta ve 0222 225 44 66 no’lu telefon hattından laboratuvarımızla iletişim kurabilirsiniz.

 

 

 

 


DİĞER HABER BAŞLIKLARI

  GİZLİLİK POLİTİKAMIZ   KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA   COVİD-19 / SARS COV-2 (Eylül 2020 Bilgilendirme) - COVİD-19 ANTİKOR TESTİ   CORONAVİRUS (2019 - nCov)   Influenza (Grip Virusu) nedir, nasıl bulaşır, tanısında hangi yöntemler kullanılır?   D VİTAMİNİ TESTİ NEDİR?   HIV/AIDS TANISI